Grup de autocunoastere si dezvoltare personala in Timisoara

Personal DevelopmentDragi prieteni,

Organizez un nou grup de autocunoastere si dezvoltare personala la care va invit sa participati!

Obiectivul acestui grup este imbunatatirea nivelului de autocunoastere al fiecarui membru in parte prin lucrul pe un obiectiv personal dinainte stabilit.

Poate participa la grup oricine este interesat sa se cunoasca mai bine si sa remedieze anumite aspecte neplacute din viata personala. Nu sunt necesare cunostine de psihologie pentru a putea participa.

Pentru admiterea in grup este necesara o sedinta individuala in care vom vedea in ce masura cazul personal pe care doriti sa lucrati se preteaza pentru terapia de grup. Durata acestei prime sedinte este de 50 de minute, iar costul este 80 de lei. Aceasta intalnire nu este necesara pentru persoanele care deja sunt in terapie individuala cu mine.

Durata: grupul se va intalni pe parcursul a 10 saptamani, cate o sedinta de 3 ore pe saptamana. Ziua intalnirilor va fi stabilita de comun acord cu cei care se vor inscrie la grup.

Confidentialitate garantata! Tot ceea ce se intampla la cabinet, ramane in cabinet. Atat faptul ca participati la aceste intalniri, cat si ceea ce se discuta in cadrul intalnirilor este confidential.

Cand incepem: grupul isi va incepe activitatea la inceputul lunii octombrie.

Tariful este de 50 de lei per sedinta de 3 ore. Pentru o buna coeziune a grupului, inscrierea la grup presupune un angajament de participarea la toate cele 10 sedinte.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va invit sa ma contactati la telefon 0722.43.83.83.

Daca aveti cunostinta de persoane care ar putea fi interesate sa faca parte din acest grup, va rog sa le trimiteti acest anunt.

Va astept cu drag sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

Cu prietenie,
Iosif

Grup de autocunoastere si dezvoltare personala in Timisoara
5 (100%) 8 voturi

Lasa un raspuns