Psihoterapie de grup în Timişoara

Psihoterapia de grup presupune, aşa cum şi numele sugerează, prezenţa mai multor persoane care formează grupul de psihoterapie sau grupul de dezvoltare personală, după caz.

În cadrul unui grup de psihoterapie în general se lucrează cu persoane care experimentează condiţii similare, spre exemplu persoane cu tendinţe depresive.

În cadrul unui grup de autocunoaştere şi dezvoltare personală fiecare participant îşi alege un obiectiv şi pe parcursul şedinţelor se încearcă atingerea acestuia.

Această formă de abordare este utilă pentru că, pe lângă facilitator (psihoterapeut), şi grupul poate contribui la dezvoltarea membrilor. Participanţii la grup adesea afirmă că aveau impresia că sunt singura persoană care experimentează un anumit tip de problemă, sau că până la participarea la grup aveau impresia că problema lor este cea mai mare şi mai gravă.

În Timişoara organizez periodic grupuri de psihoterapie şi dezvoltare personală. Dacă doreşti să faci parte dintr-un asemenea grup, contactează-mă aici.

 

Cu prietenie,
Iosif Szenasi

Lasa un raspuns