Servesti iubire? – seminar de dezvoltare personala despre iubire si relatii

Dragi prieteni,

Pentru ca februarie este luna iubirii – sarbatorim atat americanul Valentine’s Day (Ziua Indragostitilor) cat si Dragobetele romanesc -, va invit cu drag sa luati parte la un nou seminar de dezvoltare personala despre iubire.

Sarbatorim iubirea, dar oare.. ce o fi iubirea?

In cadrul acestui seminar vom vedea in ce masura se poate defini iubirea, vom vedea diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman, Scott Peck, Barbara De Angelis, Osho si altii. Vom vedea ce anume ii atrage pe oameni si de ce unii aleg sa traiasca in cuplu, in timp ce altii nu. Vom vedea care sunt modurile in care oamenii isi exprima dragostea, sau din contra, care sunt motivele pentru care oamenii nu isi exprima dragostea.

Seminarul va avea loc in Timisoara, pe data de 24 februarie, de Dragobete, in intervalul orar 18-20, la Tulip Cafe. Locatia se afla in Piata Balcescu la nr. 1.

Facilitator: psih. Iosif Szenasi

Taxa de participare: 50 ron

Daca doriti sa participati la acest seminar va invit sa va inscrieti prin completarea formularului de inscriere de mai jos. Imediat dupa completarea formularului veti primi un e-mail automat de confirmare a inscrierii. Va puteti inscrie si pe adresa de e-mail contact@iosifszenasi.com. Tot acolo va stau la dispozitie pentru orice intrebare ati avea despre acest seminar.

Seminarul va avea loc la Tulip Cafe, o locatie foarte frumoasa, insa limitata ca spatiu, motiv pentru care locurile sunt limitate. Pentru a va asigura un loc, va rog sa va inscrieti din timp. De asemenea, daca cumva intervine ceva si nu mai puteti ajunge la seminar, va rog sa imi trimiteti un e-mail pe adresa contact@iosifszenasi.com pentru a putea elibera locul pentru alti doritori.

Va astept cu drag sa sorbim impreuna un ceai fierbinte (fac cinste) si sa vorbim despre iubire!

P.S. Pana atunci, va invit sa cititi AICI un capitol gratuit din cartea „Despre Iubire – Ghid practic pentru a obtine relatia pe care ti-o doresti.

Servesti iubire? – seminar de dezvoltare personala despre iubire si relatii
Evalueaza acest articol

Lasa un raspuns