Psiholog Psihoterapeut Timișoara

Peste 10 ani de experiență în domeniu!
Dacă aveți nevoie de serviciile unui psiholog în Timișoara sau online, în cadrul Cabinetului de Psihologie / Psihoterapie puteți beneficia de următoarele servicii oferite de psiholog psihoterapeut Iosif Szenasi:
 • Psihoterapie individuală: anxietate, atacuri de panică, depresie, psihosexologie (probleme de natură sexuală: impotență, adicţii, etc), fobii și diverse alte tulburări sau patologii din sfera clinică psihiatrică (ex. tulburare borderline, tulburare bipolară, schizofrenie, etc);
 • Psihoterapie de cuplu;
 • Psihoterapie de familie;
 • Consiliere (consultanţă) parentală;
 • Psihoterapie suportivă în caz de divorţ, pierderea unei persoane dragi, diagnosticarea cu o boală gravă, etc.;
 • Consiliere suportivă pentru aparţinătorii persoanelor bolnave;
 • Consiliere şi orientare în carieră (vocațională);
 • Consiliere psihologică online şi psihoterapie online;
 • Consiliere psihologică în procesul de slăbire;
 • Coaching individual şi de cuplu;
 • Grupuri de autocunoaştere şi dezvoltare personală;
 • Training – Workshopuri şi seminarii de psihologie.

* Pentru persoanele care nu cunosc limba română, serviciile oferite sunt disponibile în limba engleză (psychotherapy in Timișoara).

0722.43.83.83

Acreditări și atestări

Fiind psihoterapeut cu dublă specializare în psihoterapie, lucrez atât terapie individuală cât și de cuplu și familie. Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din România de 10 ani și respectă toate normele naționale și internaționale din domeniu.

Abordări psihoterapeutice

Abordările psihoterapeutice practicate – analiza tranzacţională şi terapia sistemică de familie şi cuplu – sunt atestate, recunoscute şi apreciate la nivel internaţional, eficienţa lor fiind dovedită de comunitatea științifică (vezi AFT şi  IJTARP).

Ce mă recomandă?

Obiectivul celor care vin la mine devine obiectivul meu. Mă implic pe de-a întregul în procesul terapeutic cu tot ceea ce ştiu şi ceea ce sunt. Caut să mă dezvolt permanent în plan profesional şi, ceea ce fac, fac cu seriozitate. Dincolo de formarea ca psiholog – facultatea de psihologie, masteratul în psihoterapii şi psihologie clinică – am formare şi în psihoterapie prin analiză tranzacţională, dar şi prin terapie sistemică de familie şi cuplu. De asemenea, am studiat şi folosesc în munca mea şi psihologia existenţială, NLP (Programare Neuro-Lingvistică) şi tehnici de coaching.

Cred că învăţarea permanentă este ceea ce creşte rata de succes a unui terapeut şi, deşi am peste 12 ani de studiu oficial în psihologie şi psihoterapie şi 10 ani de experienţă de cabinet, sunt mereu în contact cu noutăţile apărute în domeniul meu de activitate.

Tarife cabinet psiholog Timișoara

Tariful unei şedinţe poate varia în funcţie de mai mulţi factori. De obicei tariful este stabilit de comun acord în cadrul primei şediţe sau telefonic, la confirmarea programării. Plata ședințelor se face cash, la sfârșitul fiecărei ședințe în parte, sau în avans, în contul bancar al cabinetului.

Deoarece demersul terapeutic presupune costuri semnificative, vin în întâmpinarea celor doritori cu câteva pachete de servicii psihologice.

Programări

Pentru solicitări de programare, vă recomand să completaţi formularul online de aici.  Alternativ, puteţi solicita o programare şi telefonic, de luni până sâmbătă, la numărul 0722.43.83.83.

Este important de ştiut că, din respect pentru cei cu care lucrez, atunci când sunt într-o şedinţă nu răspund la telefon, urmând să vă contactez în cel mai scurt tip cu putinţă.

Localizare cabinet de psihologie

Cabinetul de psihoterapie se află în Timișoara, pe Str. Salciei, nr. 2, Sc. C, Ap. 2, în zona Gheorghe Lazăr. Click aici pentru hartă.

Vă aştept cu drag să lucrăm împreună!

Cu prietenie,
psiholog psihoterapeut Iosif Szenasi

P.S. Nu este nicio ruşine să avem grijă de sănătatea noastră mintală!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!