Coaching

Cursuri online de coaching

Tot mai multe persoane iau în considerare posibilitatea de a se face coach, motiv pentru care sunt tot mai multe companii care oferă formare pentru cei care doresc să îmbrățișeze această carieră.

Pe lângă cursurile organizate local, sunt și multe cursuri pe care le putem parcurge în mediul online. În acest articol vă recomand câteva cursuri de coaching pe care le puteți parcurge online. Sunt în limba engleză, dar acest lucru nu ar trebui să fie un impediment pentru un viitor coach.

Pe partea de coaching, Kain Ramsay de la Achology Ltd este unul dintre cele mai bune surse de inspirație.

Pe platforma Udemy găsiți câteva cursuri foarte faine susținute de el. Două dintre acestea sunt pe partea de NLP: NLP Practitioner Certificate Course (Beginner to Advanced), respectiv NLP Master Practitioner Certificate (Advanced to Expert). Le găsiți aici!

Pentru psihologi, dar nu numai, poate fi util și acest curs: Cognitive Behavioural Therapy (CBT) Practitioner Certificatevezi aici.

Dacă sunteți interesat în mod special de Life Coaching, atunci recomand acest curs: Life Coaching Practitioner Diploma (Advanced to Expert)vezi aici. Mai multe cursuri de life coaching găsiți aici.

IMPORTANT! Aceste cursuri nu sunt acreditate de organisme internaționale precum Federația Internațională de Coaching. Acestea sunt cursuri de educației informală și recomand să le faceți mai mult ca dezvoltare personală decât pentru certificare. Extraordinar de marele avantaj al acestora fiind prețul super redus, comparativ cu cursurile oficiale, organizate de companii mari de profil. Deși prețurile cursurilor sunt foarte accesibile, calitatea lor este una foarte bună!

Vă doresc vizionare plăcută și cu folos!

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut, coach şi trainer de dezvoltare personală.

Activitatea sa principală se desfăşoară la cabinetul din Timişoara, dar oferă de asemenea şi şedinţe de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching şi training online, atât în limba română cât şi în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Psihoterapie Timişoara