Autocunoaştere,  Workshop-uri şi seminarii de dezvoltare personală

Grup de terapie pentru probleme de anxietate

Obiectivul grupului

Obiectivul principal al acestui grup este gasirea resurselor interne si externe pentru a putea mai bine face fata problemelor din spectrul anxietatii.

Cine poate participa?

Poate participa la grup oricine este interesat sa se cunoasca mai bine si sa remedieze anumite aspecte neplacute din viata personala.

Pentru admiterea in grup este necesara o sedinta individuala in care vom vedea in ce masura cazul personal se preteaza pentru terapia de grup. Durata acestei prime sedinte este de 50 de minute, iar costul este 80 de lei. Aceasta intalnire nu este necesara pentru persoanele care deja sunt in terapie individuala cu mine.

Durata? Grupul se va intalni pe parcursul a 10 saptamani, cate o sedinta de 3 ore pe saptamana. Ziua intalnirilor va fi stabilita de comun acord cu cei care se vor inscrie in grup.

Confidentialitate garantata! Tot ceea ce se intampla la cabinet, ramane in cabinet. Atat faptul ca participati la aceste intalniri, cat si ceea ce se discuta in cadrul intalnirilor este confidential.

Cand incepem? Grupul isi va incepe activitatea dupa inscrierea numarului minim de participanti necesar pentru a functiona eficient.

Tariful este 50 de lei per sedinta de 3 ore, iar plata se poate face in avans pentru toate sedintele sau la fiecare sedinta in parte. Pentru o buna coeziune a grupului, inscrierea la grup presupune un angajament de participarea la toate cele 10 sedinte.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va invit sa ma contactati pe e-mail, la adresa contact@iosifszenasi.com, sau la telefon 0722438383.

Pentru mai multe informatii despre ce presupune un grup de terapie va invit sa cititi acest articol.

Daca aveti cunostinta de persoane care considerati ca ar putea beneficia de pe urma participarii la acest grup, va rog sa le trimiteti acest anunt.

Va astept cu drag sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

Cu prietenie,
Iosif

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut, coach şi trainer de dezvoltare personală.

Activitatea sa principală se desfăşoară la cabinetul din Timişoara, dar oferă de asemenea şi şedinţe de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching şi training online, atât în limba română cât şi în limba engleză.

0722.43.83.83

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!