Grup online de autocunoaștere și dezvoltare personală

Grup dezvoltare personala

Dragi prieteni,

Organizez un nou grup de autocunoaștere și dezvoltare personală la care vă invit să participați!

Obiectivul general al acestui grup este îmbunătățirea nivelului de autocunoaștere al fiecărui participant, lucru ce va duce la o mai bună dezvoltare personală. Cu fiecare participant în parte vom stabili un obiectiv de schimbare pe care vom lucra pe parcursul ședințelor, având atât suportul terapeutului cât și al grupului.

Unde’s mulți puterea crește!

Marele avantaj al acestui grup este faptul că, pe lângă munca pe obiectivul nostru personal, putem învăța multe lucruri și de la ceilalți participanți, din lucrul lor pe obiectivul lor propriu, practic din experiența lor de viață. Sesiunile de grup oferind posibilitatea de a beneficia de ajutorul și încurajarea nu doar a terapeutului, ci și a celorlalți membri ai grupului.

Spre exemplu, prin discuții putem afla cum fac ceilalți membri ai grupului față la probleme similare cu ale noastre, ce soluții au găsit ei pentru remedierea anumitor probleme, ș.a.m.d.

Iată câteva exemple de posibile obiective: îmbunatățirea comunicării cu ceilalți și a comunicării noastre cu noi înșine, creșterea încrederii în propria persoană, înțelegerea propriei persoane, reducerea anxietății, etc.

Poate participa la grup oricine este interesat să se cunoască mai bine și să remedieze anumite aspecte neplăcute din viața personală. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de psihologie pentru a putea participa.

Pentru admiterea în grup este necesară parcurgerea unui scurt interviu (o scurtă ședință individuală) în care să ne cunoaștem și să vedem în ce măsură cazul personal pe care doriți să lucrați se pretează pentru terapia de grup. Durata acestei prime ședințe va fi de aproximativ 30 de minute, iar costul este 50 de lei.

Durata: grupul se va întâlni pe Zoom, pe parcursul a 10 săptămâni, câte o ședință de 3 ore pe săptămâna. Ziua întâlnirilor va fi stabilită de comun acord cu cei care se vor înscrie la grup. Cel mai probabil, întâlnirile vor avea loc sâmbătă după-masă.

Confidențialitatea este garantată! Tot ceea ce se întâmplă în cadrul întâlnirilor va rămâne acolo. Atât faptul că participați la aceste întâlniri, cât și ceea ce se discută în cadrul întâlnirilor este confidențial, iar acest aspect va fi reglementat contractual.

Când începem: grupul își va începe activitatea în luna mai.

Tariful pentru pachetul de 10 ședințe este 1.000 de lei. Pentru o bună coeziune a grupului este necesar să participați la fiecare ședință în parte, astfel că înscrierea la grup presupune asumarea contractuală a angajamentului de participare la toate cele 10 ședințe. Tariful se va achita integral, înainte de începerea grupului, sau în două rate de câte 500 de lei, prima rată înainte de începerea grupului, iar a doua până la finalul ședinței cu numărul 5.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă invit să mă contactați prin intermediul formularului de mai jos.

Dacă aveți cunoștință de persoane care ar putea fi interesate să facă parte din acest grup, vă rog să le trimiteți acest anunț.

Vă aștept cu drag să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!

Formular de înscriere

    Psihoterapie Timişoara