Pachete de servicii psihologice

Deoarece psihoterapia este un proces costisitor şi de durată, vin în întâmpinarea acelora dintre dumneavoastră care doresc să îşi asume acest demers cu următoarele trei pachete de servicii disponibile.

  • Pachet de 5 şedinţe de psihoterapie: reducere 5% a tarifului de bază;
  • Pachet de 10 şedinţe de psihoterapie: reducere 10% a tarifului de bază;
  • Pachet de 15 şedinţe de psihoterapie: reducere 15% a tarifului de bază.

Pachetele se achită integral la data achiziționării lor iat pacetele sunt valabile atât pentru ședințele individuale cât și pentru cele de cuplu sau de familie.

Pentru a beneficia de aceste pachete de servicii este necesar ca în prealabil – în cadrul primei şedinţe – să ne cunoaştem şi să vedem în ce măsură suntem compatibili pentru a porni împreună în demersul terapeutic. La începutul celei de-a doua şedinţe veţi putea achiziționa și achita contravaloarea pachetului dorit. Clienții care au achiziționat un pachet de ședințe beneficiază de prioritate la programare.

Analizând eficienţa psihoterapiei din perspectivă ştiinţifică, în cartea sa cu titlul „Handbook of Psychotherapy and Behavior Change„, în capitolul „The efficacy and effectiveness of psychotherapy„, Michael Lambert analizează un număr semnificativ de publicaţii relevante din sfera psihologiei pe baza cărora trage următoarea concluzie: psihoterapia este eficientă pentru marea majoritate a clienţilor.

  • 30% dintre clienţi obţin beneficii de durată după a 3-a şedinţă,
  • 50% dintre clienţi obţin beneficii pe termen lung după a 8-a şedinţă, iar..
  • 75% dintre clienţi se pare că au nevoie de un număr de cel puţin 14 şedinţe pentru a obţine o îmbunătăţire de lungă durată.

Desigur, aceste procente pot varia în funcţie de complexitatea problemei cu care se prezintă un anumit client la psihoterapie. Teoretic, cu cât este mai mare complexitatea problemei, cu atât mai mult timp ia tratarea acesteia.

Vă aştept cu drag să lucrăm împreună!