Părerea clienţilor

Dragi prieteni,

Am observat că tot mai mulţi oameni caută pe internet informaţii despre cum este la mine în terapie, despre cum e la seminariile de dezvoltare personală pe care le susţin, dacă sunt utile, s.a.m.d. Pentru a veni în ajutorul acestor oameni, vă rog pe cei care aţi beneficiat de serviciile oferite de mine, sau cei care mă cunoaşteţi pe plan profesional, să scrieţi câteva rânduri de feedback (aici) pe care ulterior să le pot posta pe site.

Vă mulțumesc anticipat!

Iată părerile exprimate până acum

Feedback de la Rolland

Mă numesc Rolland, m-am luptat cu anxietatea, la început nu știam despre ce este vorba, am umblat pe la doctorul de familie la spitale, pentru ca imi sarea pulsul la inima! Mi-am făcut toate analizele dar toate au ieșit bune mi-am făcut un ecograf la inimă, totul era perfect, dar eu tot nu mă simțeam ca și înainte! Într-o zi am văzut ceva interviu pe YouTube cu un psiholog ce a explicat care sunt simptomele anxietății, atunci mi-am dat seama despre ce este vorba! Dar singur nu am reușit sa depășesc problema! Așa ca am apelat la domnul Iosif Szenasi! Și cu el împreuna am reușit sa depășesc stările alea rele! Am început să-mi recapăt viața normala! Ii mulțumesc din tot sufletul pentru ajutor!! Aveți încredere in el, va poate ajuta doar trebuie să-l contactați și sa aveți încredere in el!

Feedback de la domnul Cristian

Dl psihoterapeut Szenasi reprezintă o foarte bună opțiune în ceea ce privește terapia, sfaturile și răspunsurile la problemele ridicate fiind oportune și eficiente.

Feedback de la Mădălina

Sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am facut-o. Toate ședințele au fost benefice, iar rezultatele sunt minunate. După 2 luni pot spune că în sfârșit îmi pot desfășura activitățile într-un mod obișnuit. Am învățat să-mi înfrunt temerile, iar în orice întâmplare neplăcută din viața noastră putem găsi și un lucru pozitiv.

Feedback de la Iulia

Ceea ce mi-atras atenția încă de la primele ședințe, a fost delicatețea cu care pătrundeam împreună prin „hățișul” minții mele și blândețea ce punea stavilă avalanșei de emoții încurcate, „drumul spre mine” devenind astfel accesibil și prietenos. Mulțumiri nenumărate și mult succes!

Feedback de la Diana

Ședințele de psihoterapie, inclusiv partea de coaching și consiliere parentală, m-au ajutat să fiu în acest moment cea mai bună versiune a mea de până acum. Mă bucur că am început această colaborare, pentru că văd în mod clar cum viața mea și relațiile cu alte persoane evoluează în mod pozitiv. În plus, devin eu însămi o persoană mai matură, mai echilibrată, mai înțeleaptă, mai autentică și mai fericită.

Feedback de la George

Poate acum ceva timp as fi considerat consilierea/terapia un semn de slabiciune, insa orele petrecute cu Iosif in ultimele luni au avut un efect pozitiv semnificativ si foarte prompt. Sa poti sa discuti cu cineva deschis despre cele mai mari temeri sau cele mai adanci secrete in aceste vremuri nesigure, fara precendent in generatiile noastre, coroborate cu schimbari importante pe plan personal, si sa gasesti mare parte din raspunsuri doar in urma unor intrebari din cealalta parte, denota calitate, experienta si profesonalism. Cu siguranta, colaborarea noastra nu se va sfarsi aici!

Pagini: 1 2 3 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *