Solicită o programare

Mă bucur să văd că te-ai hotărât să programezi o primă ședință cu mine și abia aștept să te cunosc!

Prin intermediul formularului de mai jos poți solicita o programare dar, înainte de a face acest lucru, doresc să împărtășesc cu tine câteva aspecte cu privire la modul în care lucrez eu.

Iată aspectele cele mai importante:

 • Eu tratez colaborarea noastră cu maximă seriozitate și implicare și aștept același lucru și de la tine. Asta înseamnă seriozitate cu privire la aspectele pe care le vom agrea înainte de a începe lucrul propriu zis. Terapia nu are cum să funcționeze altfel!
 • Vei primi un contract pe care va trebui să îl citești și, dacă e totul OK, să îl semnezi. Dacă nu ești de acord cu vreunul dintre aspectele menționate în contract, te rog să îmi spui, poate găsim o soluție.
 • Programarea făcută va fi pentru tine exclusiv. Nu am obiceiul să uit de programare și, dacă intervine ceva și nu voi putea face o anumită ședință, te voi anunța din timp de acest lucru. Aștept același lucru și de la tine.
 • Odată stabilită o ședință, plata acesteia trebuie efectuată în decurs de maxim 24 de ore, indiferent de ziua când va avea loc ședința. Recomandarea mea este ca plata să fie efectuată imediat după ce am stabilit programarea, altfel există posibilitatea să te iei cu altele și să uiți de ea.
 • Plata ședințelor se poate face prin Revolut, cu cardul sau prin virament bancar, atât în lei cât și în euro. Mai ales dacă alegi plata prin virament bancar, după achitarea ședinței, te rog să îmi trimiți o confirmare de plată.
 • În cazul neachitării în termen, programarea va fi anulată pentru ca o altă persoană care are nevoie să poată beneficia de serviciile pe care le ofer.
 • Ședințele sunt confidențiale iar eu ca terapeut și ca om fac tot posibilul să nu judec pe nimeni. Nici eu nu sunt perfect! Aceste două aspecte sunt foarte importante pentru ca terapia să poată funcționa.
 • Poți începe și încheia procesul terapeutic oricând dorești tu.
 • Frecvența uzuală a ședințelor este de o ședință pe săptămână, însă putem stabili și altfel, după caz. Pentru mine cel mai important aspect este ca ceea ce facem împreună să fie eficient.

Cam acestea sunt aspectele cele mai importante. În cadrul primei ședințe putem discuta și chiar negocia contractul nostru astfel încât să fie reciproc avantajos.

Pentru a solicita o programare, te rog să completezi formularul de mai jos.

În formular ai posibilitatea de a selecta intervalul în care dorești să aibă loc ședința, urmând să fii contactat(ă) pentru confirmarea disponibilităţii în cel mai scurt timp cu putinţă. Te rog să te asiguri că ai introdus corect toate datele de contact, altfel nu te voi putea contacta!

Formular de solicitare a unei programări

  În această perioadă se pot programa exclusiv ședințe online!

  Pentru a te putea contacta, te rog să te asiguri că ai introdus corect toate informațiile solicitate (telefon, e-mail, etc).

  Psihoterapie Timişoara