Psihoterapie online

Uneori se întamplă ca tocmai departe fiind de casă, să trebuiască să facem faţă unor probleme de ordin sufletesc precum sunt anxietatea, depresia, problemele de cuplu şi altor chestiuni similare. Am întâlnit în cabinet numeroase situaţii în care cei care lucrau în străinătate au fost nevoiţi să se întoarcă în ţară datorită unor neplăceri de acest gen. Solutia? Psihoterapie online!

Psihoterapie online

Psiholog online, prin internet

Pentru aceia dintre dumneavoastră care consideraţi că v-ar prinde bine să staţi de vorbă cu un psiholog, ofer serviciile de psihoterapie şi consiliere psihologică şi online, prin Skype. Astfel, cu ajutorul câtorva şedinţe de psihoterapie puteţi preveni agravarea stărilor existente şi necesitatea de a vă întoarce în ţară.

Desigur, varianta de lucru online este disponibilă şi pentru cei din ţară, în cazul în care din varii motive nu pot ajunge la cabinet.

Dacă sunteţi interesat de psihoterapie online, vă invit să solicitaţi o programare, aici. Vă rog menţionaţi în câmpul  „motivul solicitării” de pe formular faptul că doriţi să facem şedinţele online. În cel mai scurt timp cu putinţă, vă voi contacta prin e-mail sau telefon pentru a stabili împreună detaliile colaborării noastre.

Aştept cu interes să lucrăm împreună!

Psihoterapie Timişoara