19 februarie 2013, Digi24, Dependenţa de muncă, de la cauze la efecte

Psihoterapie pentru toți

Consider că oricine are nevoie de psihoterapie ar trebui să poată beneficia de ea. Din păcate însă, sistemul național de sănătate din România nu ne susține cu adevărat în acest sens.

În acest moment, cred că peste 90% din ședințele de psihoterapie au loc în regim privat, pe cheltuiala pacienților/clienților. Cei care nu își permit costurile terapiei, de cele mai multe ori renunță din start. Alții, știind că tarifele pentru psihoterapie în general nu sunt fixe, caută un terapeut care este dispus să îi primească cu o plată cât mai mică sau poate chiar pro bono.

Deoarece eu nu pot lucra decât un anumit număr de ședințe gratuite sau aproape gratuite pe lună – și eu am de plătit facturi -, am pornit această campanie ca o posibilă soluție pentru a putea oferi serviciile de psihoterapie tuturor. Prin intermediul acestei campanii puteți dona orice sumă doriți pentru psihoterapia celor care altfel nu ar putea beneficia de aceste servicii.

DONEAZĂ AICI

Cine sunt beneficiarii acestei campanii?

De bunătatea dvs. vor beneficia persoanele care au venituri mici sau cele fără venituri. Aceste persoane vor putea beneficia de toate serviciile pe care le ofer: Psihoterapie individuală, Psihoterapie de cuplu și Psihoterapie de familie, în funcție de nevoile lor.

Donațiile pot fi făcute prin intermediul acestei platforme sau la cabinet. Toți banii adunați pentru această campanie vor fi folosiți exclusiv pentru scopul menționat. Beneficiarii vor primi factură fiscală care va reflecta utilizarea donației.

Orice donație, oricât de mică, este binevenită!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!