Alte cele

Recomandare de lampă bactericidă cu ultraviolete și ozon împotriva Covid-19

Dragi prieteni! Pentru că încercăm cu toții să ne ferim pe cât putem de coronavirus, m-am gândit că poate vă sunt de folos câteva recomandări de lampă bactericidă cu ultraviolete și ozon. Eu folosesc o asemenea lampă la cabinet de ceva timp pentru a reduce riscul de infectare cu Covid-19. Caut să lucrez cât de mult pot online, însă uneori mai am câteva ședințe și la cabinet. Aceste lămpi sunt recunoscute a fi utile în sterilizarea aerului și sunt folosite mai ales în cabinetele medicale, ca măsură de protecție împotriva coronavirusului.

O primă recomandare este această lampă bactericidă cu dublă sterilizare, ultraviolete și ozon, cu senzor de prezență și display pentru timer. Are o putere de 38W, are un unghi de acțiune de 360 grade, ce poate acoperi suprafețe de până la 60mp. Tubul are o durată de viață de până la 6.000 ore de funcționare și o durată medie de utilizare de 12 luni. Pe eMag are 68 de review-uri destul de bune și costă vreo 175 de lei. Prețul este unul decent, ținând cont de faptul că eu pe al meu l-am folosi deja de peste 100 de ori! Sunt destul de rezistente în timp și își merită banii!

O altă recomandare este această lampă sau cea de aici. În principiu cam toate funcționează pe același principiu și au cam același efect. Vă recomand cu tărie să citiți instrucțiunile de utilizare, pentru că există serioase riscuri asociate cu utilizarea necorespunzătoare!

Înainte de a aprinde lampa trebuie să vă asigurați că în camera respectivă nu au rămas persoane, animale sau plante. Lumina ultravioletă UVC directă este dăunătoare pentru piele și mai ales pentru ochi și poate provoca arsuri grave. Lampa poate fi folosită de 2-3 ori pe săptămâna și, cum spuneam, înainte de utilizare se eliberează incinta de persoane, animale de companie și plante, iar după utilizare se aerisește foarte bine încăperea.

Utilizată corespunzător, o asemenea lampă vă poate fi de folos în această perioadă.

Vă doresc spor în tot ceea ce faceți și multă sănătate!

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut, coach şi trainer de dezvoltare personală. Oferă şedinţe de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching şi training online, atât în limba română cât şi în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Psihoterapie Timişoara