Autocunoaştere,  Workshop-uri şi seminarii de dezvoltare personală

Seminar despre anxietate si atacurile de panica – Timisoara, 15 octombrie 2016

Anxietatea se caracterizeaza printr-o stare de neliniste si teama, un sentiment de insecuritate, insotit de manifestari fiziologice precum transpiratie, batai rapide ale inimii, ameteala, greata, dificultati de respiratie, senzatie de nod in gat, etc.

anxietate

Anxietatea este o stare normala si fireasca pana intr-un punct, dincolo de care poate deveni patologica.

Conform dr. Ileana-Mihaela Botezat-Antonescu, directoarea Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, tulburarile anxioase atingeau in 2014 un prag de pana la 28% din populatia tarii. Putem considera ca astazi, 2 ani mai tarziu, am ajuns undeva peste 30%. Si, important de retinut, aceste statistici sunt pentru cazurile inregistrate oficial. Un foarte mare numar de oameni traieste zi de zi cu anxietate si/sau atacuri de panica, fara a apela insa la psihiatru sau psihoterapeut.

In cadrul acestui seminar vom vorbi pe larg despre anxietate si atacurile de panica. Vom vedea ce sunt acestea, de ce si cand apar, si, poate cel mai important, ce e de facut daca le experimentam noi insine sau cineva apropiat noua.

Seminarul va avea loc in Timisoara, sambata, 15 octombrie, in intervalul orar 18-20.

Locatia de desfasurare va fi anuntata ulterior si va fi aleasa in functie de numarul persoanelor care doresc sa participe la seminar.

Taxa de participare este 50 de lei de persoana si se va achita la seminar.

Termen limita pentru inscrieri: joi, 13 octombrie

Relaxeaza-te

Pentru a te inscrie, te rog sa completezi formularul de mai jos.

Pentru orice fel de intrebari despre acest seminar, dar si petru programari la sedinte individuale sau de cuplu, iti stau la dispozitie online (Facebook, e-mail), sau la telefon 0722438383.

Te asteptam cu drag!

 

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut, coach şi trainer de dezvoltare personală.

Activitatea sa principală se desfăşoară la cabinetul din Timişoara, dar oferă de asemenea şi şedinţe de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching şi training online, atât în limba română cât şi în limba engleză.

0722.43.83.83

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!