Seminar online despre anxietate și atacurile de panică

Anxietatea se caracterizează printr-o stare de neliniște și teamă, un sentiment de insecuritate, însoțit de manifestări fiziologice precum transpirație, bătăi rapide ale inimii, amețeală, greață, dificultăți de respirație, senzație de nod în gât, etc.

Anxietatea este o stare normală și firească până într-un punct, dincolo de care poate deveni patologică și ne poate îngreuna mult viața.

Conform dr. Ileana-Mihaela Botezat-Antonescu, directoarea Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, tulburările anxioase atingeau în 2014 un prag de până la 28% din populația țării. Putem considera că astăzi, 5 ani mai târziu, am ajuns undeva la peste 30%.

Cei mai mulți dintre cei care apelează la mine în calitate de psihoterapeut prezintă simptome de anxietate. Și, important de reținut, statisticile prezentate mai sus includ doar cazurile înregistrate oficial. Un foarte mare număr de oameni trăiește zi de zi cu anxietate și/sau atacuri de panică, fără a apela însă la ajutor de specialitate (psihiatru sau psihoterapeut).

În cadrul acestui seminar online vom vorbi pe larg despre anxietate și atacurile de panică. Vom vedea ce sunt acestea, de ce și când apar, și, poate cel mai important aspect, ce este de facut dacă le experimentăm noi înșine sau cineva apropiat nouă. În măsura în care timpul ne va permite și dacă vor exista, voi face tot posibilul să răspund și la întrebările participanților.

Seminarul va avea loc online, sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 15-17.

Pentru a putea participa la seminar este nevoie să aveți un calculator/laptop/smartphone și o conexiune de internet cât mai bună.

După confirmarea înscrierii veți primi pe e-mail toate informațiile necesare pentru a putea lua parte la seminar.

Taxa de participare este 100 de lei de persoană și se va achita până la data de 10 iunie. Plata se poate face prin bancă, în contul cabinetului: RO24BTRLRONCRT00W6364803, menționând la semnificația plății „Seminar dezvoltare personală 15 iunie 2019.”

Termen limită pentru înscrieri: luni, 10 iunie

Pentru a te înscrie, te rog să efectuezi plata conform indicațiilor de mai sus și să completezi formularul de mai jos.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

[contact-form-7 id=”13592″ title=”Seminar anxietate online”]

Pentru orice fel de întrebări despre acest seminar te invit să mă contactezi la adresa de e-mail contact@iosifszenasi.com

Te aștept cu drag!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!