Seminar online despre anxietate și atacurile de panică

Aproape fiecare dintre noi am experimentat măcar odată în viață anxietatea. Știm că este ceva înspăimântător și că stările neplăcute ne duc adesea cu gândul la posibilitatea de a muri sau de a înnebuni.

Anxietatea se caracterizează printr-o stare de neliniște și teamă, un sentiment de insecuritate, însoțit de manifestări fiziologice precum transpirație, bătăi rapide ale inimii, amețeală, greață, dificultăți de respirație, senzație de nod în gât, etc.

Anxietatea este o stare normală și firească până într-un punct (vom vorbi despre asta în seminar), dincolo de care poate deveni patologică și ne poate îngreuna mult viața.

Conform dr. Ileana-Mihaela Botezat-Antonescu, directoarea Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, tulburările anxioase atingeau în 2014 un prag de până la 28% din populația țării. Putem considera că astăzi, 6 ani mai târziu, am ajuns undeva la peste 30%.

Cei mai mulți dintre cei care apelează la mine în calitate de psihoterapeut prezintă simptome de anxietate, chiar dacă anxietatea nu era motivul principal pentru care s-a solicitat o programare. Și, important de reținut, statisticile prezentate mai sus includ doar cazurile înregistrate oficial. Un număr foarte mare de oameni trăiește zi de zi cu anxietate și/sau atacuri de panică, fără a apela însă la ajutor de specialitate (psihiatru sau psihoterapeut).

În cadrul acestui seminar online vom vorbi pe larg despre anxietate și atacurile de panică. Vom vedea ce sunt acestea, care este motivul apariției lor, și, poate cel mai important aspect, ce este de făcut dacă le experimentăm noi înșine sau cineva apropiat nouă.

În formularul de înscriere de mai jos aveți posibilitatea să adresați întrebări la care voi face tot posibilul să răspund în cadrul seminarului.

Seminarul va fi susținut de psiholog psihoterapeut Iosif Szenasi, având dublă formare în psihoterapie și experiență de cabinet de aproape 10 ani.

Ne vedem online, sâmbătă, 22 februarie 2020, în intervalul orar 17-19.

Pentru a putea participa la seminar este nevoie să puteți fi online la ora convenită și să aveți un calculator/laptop/smartphone și o conexiune de internet cât mai bună.

După confirmarea înscrierii veți primi pe e-mail toate informațiile necesare pentru a putea lua parte la seminar.

Taxa de participare este 100 de lei de persoană și se va achita cel târziu până vineri, 21 februarie. Plata se poate face online, aici.

Termen limită pentru înscrieri: vineri, 21 februarie 2020

Pentru a vă înscrie, vă rog să efectuați plata conform indicațiilor de mai sus și să completați formularul de mai jos pentru a vă putea trimite informațiile de autentificare pe platforma unde va avea loc seminarul.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Pentru orice fel de întrebări despre acest seminar vă invit să mă contactați la adresa de e-mail contact@iosifszenasi.com sau la telefon ☏ 0770.537.705.

Te aștept cu drag!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!