Termeni și condiții – Aspecte financiare

Stimați clienți,

Serviciile contractate prin intermediul acestui site sunt prestate de Szenasi Iosif Cabinet Individual de Psihologie, cu sediul în Timișoara, Str. Salciei Nr. 2, Sc. C, Ap. 2. CIF: 28252156. Atestat de liberă practică de la Colegiul Psihologilor nr. 1680 din 14/06/2010. Cod atestare cabinet: 1TM2167.

Pentru rezervarea unei programări în cazul ședințelor care vor avea loc online este necesar ca plata să fie efectuată în avans, în maxim 24 de ore din momentul stabilirii programării. Spre exemplu, dacă am stabilit o programare nouă astăzi, ședința trebuie achitată până mâine seara, indiferent de ziua când va avea loc ședința. După achitarea costului ședinței, vă rog să trimiteți un mesaj de confirmare prin SMS/WhatsApp, la numărul 0722.43.83.83, sau prin e-mail, pe adresa contact@iosifszenasi.com. În cazul neachitării în termen, ședința va fi anulată pentru a putea să rezerve acel interval o altă persoană care are nevoie de serviciile oferite.

Anularea sau reprogramarea ședințelor

Deoarece fiecare programare este făcută în mod exclusiv pentru dumneavoastră, iar în cazul în care nu vă prezentați la o anumită programare nu poate beneficia un alt client de serviciile pe care le ofer, anularea sau reprogramarea ședințelor poate fi făcută cu cel puțin 48 de ore înainte de programarea efectivă, în caz contrar, ședința va fi achitată chiar dacă ea nu va avea loc.

Rambursarea contravalorii ședinței

Dacă aveți o programare achitată însă doriți să o anulați sau reprogramați, în cazul în care faceți această solicitare cu mai mult de 48 de ore înainte de ora programării, sunteți eligibil pentru rambursarea costului ședinței. Suma achitată vă va fi restituită în cont, în termen de maxim 14 zile lucrătoare sau poate fi reportată pentru următoarea programare.

În cazul în care anularea se face cu mai puțin de 48 de ore înaintea ședinței, din păcate costul acesteia nu poate fi rambursat.

Solicitarea de anulare poate fi trimisă prin SMS/WhatsApp, la numărul 0722.43.83.83, sau prin e-mail, pe adresa contact@iosifszenasi.com.

Pentru orice fel de nelămuriri sau probleme legate de plata online, vă invit să mă contactați prin oricare dintre metodele de contact afișate pe site.

Politica de confidențialitate

Pentru a putea plasa o solicitare de programare la cabinet este necesar să înregistrăm și să stocăm următoarele informații despre clienții noștri: nume și prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon și motivul solicitării unei programări. Toate aceste informații sunt strict confidențiale conform cu legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog. Vă asigur de faptul că datele cu caracter personal sunt și vor fi folosite exclusiv cu scopul menționat în acest document.

Ședințele pot fi achitate:

  • cu card bancar, aici,
  • prin Revolut, aici,
  • sau prin virament bancar,
    – în lei, în contul IBAN RO24BTRLRONCRT00W6364803
    – în euro, în contul RO75BTRL03604201J72616XX. Ambele conturi sunt deschise la Banca Transilvania (SWIFT/BIC: BTRLRO22) pe numele Szenasi Iosif Cabinet Individual de Psihologie. La semnificația plății vă rog să menționați și data ședinței pe care o achitați.

Plățile efectuate nu conțin TVA, cabinetul nefiind plătitor de TVA.

Vă aștept cu drag să lucrăm împreună.

Psihoterapie Timişoara