Analiză tranzacţională,  Autocunoaştere,  Cursuri de dezvoltare personală online,  Psihologie generală,  Psihoterapii,  Workshop-uri şi seminarii de dezvoltare personală

Workshop: Instrumente pentru dezvoltarea ta personală

Dacă citiţi acest anunţ probabil că ştiţi deja câte ceva despre ce înseamnă dezvoltarea personală şi lucraţi deja în acest sens. Vă felicit la modul cel mai sincer! Fără autocunoaştere şi dezvoltare personală nu cred că vom ajunge prea departe, nici ca individ, nici ca ţară. Vă admir pentru că doriţi să deveniţi tot mai buni şi să ajungeţi să vă realizaţi adevăratul potenţial!

Pentru că eu cred cu tărie că autocunoaşterea şi dezvoltarea personală sunt extrem de utile în îmbunătăţirea calităţii vieţii, atât a noastră cât şi a celor din preajma noastră, vă invit cu drag la un workshop de 2 zile în care vom face cunoştinţă cu câteva instrumente de dezvoltare personală şi profesională. Am ales instrumentele pe care eu personal le folosesc cu succes, atât la cabinet cât şi în viaţa de zi cu zi.

Iată care sunt aceste instrumente:

– Stările eului (concept al analizei tranzacţionale);
– Triunghiul dramatic (concept al analizei tranzacţionale);
– Jocurile psihologice (concept al analizei tranzacţionale);
– Asertivitatea;
– Hartă vs. teritoriu (premisă NLP);
– Poziţiile de viaţă (concept al analizei tranzacţionale);
– Retrospectiva săptămânii.

Workshopul va avea loc în Timişoara, în următoarea formulă:

– sâmbătă, 26 mai, intervalul orar 10-15 – prezentarea instrumentelor de dezvoltare personală;
– duminică, 27 mai, intervalul orar 10-13 – sesiuni practice de lucru cu aceste instrumente.

Locaţie: workshopul va avea loc în cabinetul de psihoterapie din Timişoara, Str. Salciei, nr. 2, Sc. C, Ap. 2. Click aici pentru informaţii despre cum se poate ajunge la cabinet.

Facilitator: Iosif Szenasi – psiholog licenţiat, psihoterapeut atestat pe analiză tranzacţională, trainer de dezvoltare personală atestat CNFPA.

Taxă de participare: 250 de lei

Termen limită de înscriere: 25 mai

Număr maxim de participanţi: 10

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0770537705.

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat! Vă aştept cu drag la următoarele evenimente!

Cui se adresează acest workshop?

Workshopul se adresează tuturor celor ce sunt conştienţi că pot avea parte de o viaţă mai bună şi doresc să facă ceva în acest sens. Pentru a putea participa la workshop nu este necesar să aveţi cunoştinţe de psihologie iar limbajul folosit va fi unul comun, fără termeni de specialitate neexplicaţi, uşor de înţeles de către toţi participanţii.

Instrumentele prezentate te vor ajuta să te înţelegi mai bine atât pe tine cât şi pe cei din jurul tău. Îţi vor fi utile inclusiv pe plan profesional, indiferent dacă eşti angajat sau ai propria ta afacere.

Eşti pregătit să aloci nişte timp, bani şi energie pentru a-ţi crea o viaţă mai bună? Te aştept în weekend-ul 26-27 mai!

Cu prietenie,
Iosif Szenasi

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut, coach şi trainer de dezvoltare personală.

Activitatea sa principală se desfăşoară la cabinetul din Timişoara, dar oferă de asemenea şi şedinţe de psihoterapie, consiliere psihologică, coaching şi training online, atât în limba română cât şi în limba engleză.

0770.537.705

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!